Ansamblul River's Towers

Contacteaza-ne:

  0731 345 327

Prezentare Ansamblu

Prezentare Ansamblu

Complexul imobiliar RIVER’S TOWERS este situat în zona Tudor Vladimirescu – Gradinari, la doar 500m de Iulius Mall, fiind compus din două blocuri de apartamente de 12 nivele ce oferă 196 de locuințe cu una, doua si trei camere. Pentru confortul viitorilor locatari fiecare bloc dispune de două lifturi Schindler de ultimă generație, cu o capacitate de 8, respectiv 6 persoane. Primul bloc va fi finalizat  în luna decembrie a anului 2016, iar cel de al doilea în vara anului 2017.

Poziționarea complexului RIVER’S TOWERS este una excelentă datorită accesibilității, fiind aerisită, ferită de trafic intens și beneficiind de spații verzi și parcuri în imediata apropiere. În ultima perioadă, această zona a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă, prin reconversia unor clădiri industriale în centre comerciale și spații de birouri.
Ansamblul River’s Towers  este situat in  zona I a municipiului Iasi , zona centrala ce beneficiaza de mall, supermarket si  institutii de invatamant in imediata apropriere.

AVANTAJE ZONĂ

 • Pista bicilisti
 • Statie RATP 500 m
 • Iulius Mall 500 m
 • Supermarket 500 m(Kaufland, Lidl)
 • Parc 200 m
 • Gradinita 700m
 • Scoala 600 m
 • Universitate 700 m

Apartamentele din cadrul River’s Towers se remarcă prin generozitatea spațiilor si prin excelenta compartimentare, toate apartamentele din cadrul acestui proiect fiind total decomandate, cu bucătării închise.

Unicitatea complexului River’s Towers este data de regimul de inaltime P+12, ce ofera o panorama deosebita asupra orasului. Complexul River’s Towers formeaza un nou peisaj urbanistic in Iasi iar cladirile oferite de acest complex hranesc aspiratia catre performanta si perfectiune.

Dotari complex:
 1. Locuri de parcare
 2. Boxe la subsol
 3. Adapost de protectie civila
 4. Casa scarii principala si casa scarii de urgenta
 5. Izolatie cu vata bazaltica
 6. Lifturi Schindler
 7. Spatii verzi amenajate
 8. Loc de joaca pentru copii
 9. Acces securizat în interiorul complexului, videointerfon la intrarea în bloc
 10. Casa scării și spațiile comune din bloc placate cu gresie antiderapantă, balustrade din inox și sticlă securizata
 11. Rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati
NOU! Rate la dezvoltator!